Yumm Yumm Dyna

Binnenkort is Nijmegen aan de beurt peoples! Vanuit de Basement in De Drie Gezusters presenteren we het lekkerste urban feestje voor het eerst in Nimma! Nijmegen ready? Wij zijn meer dan ready! Vol verwachting! Tot Yumm Yumm!

23 FEB
Dyna
Vrijdag 23 februari 2018
Er zijn weinig mensen die niks meegekregen hebben van de grote DYNA WAVE! Geen oma, vader, moeder, zoon of dochter die niet los gegaan is op de beats van DYNA. Met hits als ‘Round & Round’, ‘Work Voor Mij’ en op ‘Die Klit’ is Dyna een gerespecteerde artiest in de charts. Zijn DJ sets? Wat een energie! Caribische vibes, gemixt met de hedendaagse urban van de enthousiaste DJ krijgen jouw voeten van de vloer.
23 FEB
DJ Danjah
Vrijdag 23 februari 2018
Dj Danjah originates from the old school roots culture of hiphop and funk. Gifted with pair of hands quicker than the eye and a mash-up mind that easily blends all styles and flows, Dj Danjah has been rockin’ all major clubs and events in the Netherlands over the past two decades. Emporium, Zwarte Cross Festival, Club Air and Jimmy Woo, to mention a few. Renown for his mixtapes and mash-ups, Danjah’s profound, genre-bending passion for good music and beats combined with his entrepreneurship and hard labor, paved the way for the next step in progressive dance: YummYumm. Deliciously filling floors in several clubs in the Netherlands and abroad, his eclectic back-to-back spinning dance concept is expanding rapidly. Arousing crowds with fresh, unconventional mixing dynamics, Danjah and his solid YummYumm deejay team keep focus reinventing style on the wheels of steel.
23 FEB
DJ Kubes
Vrijdag 23 februari 2018
Mitchell Sijmons Alias Dj Kubes, Vanaf jonge leeftijd al een muziekliefhebber! Zo begon hij op zijn 10e jaar al met draaien met wat oude turntables en platen die hij kreeg van zijn buurjongen! Na een paar jaar op zijn kamer platen gemixt te hebben vond hij het tijd voor wat nieuws: Dj Cd Spelers! Na heel wat verjaardagen en feestjes gedraaid te hebben werd het tijd om in de locale clubs te gaan rocken. Zo werd hij op zijn 17e resident dj in Club Diversoo te Hoofddorp. Met zijn House, Eclectic Vibe heeft hij menig handjes de lucht in gekregen! Na een tijdje volop rocken begon hij zijn eigen feest te organiseren , namelijk Freaky House Feelings. Op deze avond draaiden er voornamelijk vrienden van hem en deed hij vaak b2b setjes met O.A: Marc Benjamin, Franklin Mckoy, Joey Jumble en G-Dlicious. Begin 2009 tekent Kubes zijn contract bij Kings Of Clubs! Tegenwoordig is hij overal in het land is hij te vinden zo heeft hij al in heel wat clubs gedraaid.
23 FEB
Harvey Al Dante
Vrijdag 23 februari 2018
De meest ritmische urban DJ around!
23 FEB
MC Noize
Vrijdag 23 februari 2018
Noize begon 10 jaar geleden aanvankelijk met rappen. Toen hij zijn kans kreeg pakte hij een keer de mic toen er een DJ draaide en MC Noize was geboren. Noize ontmoette DJ Danjah, bekend van o.a YummYumm, die hem de mogelijkheid gaf om te MC’en en hem introduceerde bij de gevestigde namen in Nederland. Sinds die periode heeft Noize gehost in grote clubs in binnen en buitenland zoals Club Red in Leeuwarden, Manhatten in Arnhem, Club 22-24 in Doetinchem, Club 2612 Almere, Air Amsterdam en de Millenium en Pacha in Spanje. Ook op diverse festivals heeft Noize zijn stem laten horen. De Zwarte Cross en Huntenpop met DJ Danjah en Matrix at the park staan inmiddels op zijn C.V. Verder heeft Noize samengewerkt met o.a Lady Bee, La Fuente, Freddy Moreira. Het publiek opzwepen vanaf het podium is zijn doel en ook in 2016 zullen er dus weer vele handen de lucht ingaan dankzij MC Noize.