Koningsnacht KingsFestival Nijmegen

26 APR
23:00 - 00:00
ChildsPlay
Donderdag 26 april 2018
Al jarenlang een naam in ons landje en ver daarbuiten! Jaarlijks killen ze plekken als Mallorca, Cherso en Albu. Maar voor hun zomertour weer van start gaat, gaan ze eerst aan de slag om jullie een onvergetelijke Koningsnacht te bezorgen bij KingsFestival in de Molenstraat! Met samenwerkingen op hits van Boef, Mula B, 3Robi en SBMG, weet je in ieder geval zeker dat de beste pokoes gedraaid gaan worden. Denk aan ‘Bobbel’, ‘Barman’ en ‘Puta’, afgemixt met hun eigen sauce!
26 APR
22:00 - 23:00
Yung Felix
Donderdag 26 april 2018
Met de loco-loco-locomotief komt hij richting Nijmegen! Onlangs nog een banger gedropt met Nimma’s own Poke! Wie anders dan de meester Yung Felix. Zijn grote doorbraak heeft afgelopen jaar plaatsgevonden met hits als ‘Doe Je Dans’ en ‘Badman Ollo’. Een geniale, maar eigenwijze producer die het produceren van ‘Vroom’ als zijn ‘Kanye move’ zag. Gelukkig maar, want de producties van deze man zijn van ongekende kwaliteit. Het lijkt erop dat Felix nog lang niet klaar is met ‘Kanye moves’. Nog maar kort geleden dropte hij samen met Bizzey, Kraantje Pappie en Chivv de track ‘JA!’, waarvan de video meteen viral ging. Enough said about this Yung Legend!
26 APR
21:00 - 22:00
De La Noise
Donderdag 26 april 2018
De La Noise is een man met vele gezichten. Als succesvol choreograaf was hij verantwoordelijk voor veel (internationale) muziekvideo’s. De passie voor muziek is dus niet uit de lucht komen vallen. Met zijn technisch perfecte sets wordt hij uitgenodigd om overal ter wereld te draaien. Van Brazilië tot Nijmegen!
26 APR
20:00 - 21:00
$hirak
Donderdag 26 april 2018
De hitmachine Jack $hirak people! In 2015 dropte hij zijn eerste hit ‘Drank & Drugs’ en sindsdien is het alleen maar vuur wat er uit zijn vingers komt. Zijn kast puilt uit van platina platen en achter de helft van alle YouTube video’s staat het welbekende ‘(prod. Jack $hirak)’. Ook vanuit de DJ booth tovert hij altijd wat verrassends uit zijn hoge hoed! In februari bracht hij met SBMG de track ‘Beng’ uit en niet veel later volgde ‘Fan’ van Ronnie en Famke Louise, welke allebei weer dood gestreamd worden!
26 APR
19:00 - 20:00
Jani
Donderdag 26 april 2018
De getalenteerde DJ is op weg naar het grote succes. Ook is hij een gepassioneerd producer. Zijn beats hebben het tot de dance-tunes top 10 geschopt en de groten der aarde hebben zijn tracks gedraaid. Denk hierbij aan namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Wolfpack, Blasterjaxx, Quintino, Billy the Kit, Roul and Doors, Michael Mendoza, Alvaro en Funk D!