Vierdaagsefeesten Maan

De gezelligste week van het jaar wordt dit jaar groots gevierd in de Molenstraat! Tijdens de Vierdaagsefeesten staan bekende artiesten en bands op het podium. Op Roze Woensdag, 18 juli, treedt niemand minder dan The Voice Of Holland 2016 winnares MAAN op! Daarnaast zing je mee op de grootste hits, gespeeld door coverbands Vangrail, JackFire Live en Two Aces.

18 JULI
Maan
Wednesday 18 July 2018
In de Molenstraat staat deze prachtige jongedame op het programma tijdens de Vierdaagsefeesten. Haar leven is in een stroomversnelling geraakt na het winnen van The Voice Of Holland in 2016. Met een mega-hit ‘Blijf Bij Mij’ ft Ronnie Flex, welke in de release week de #1 positie al behaalde, houdt niets haar meer tegen. Bij zowel tienermeisjes als in voetbalkantines is Maan een nieuw icoon. Netherlands better be ready for her!
18 JULI
Vangrail
Wednesday 18 July 2018
Vangrail staat dit jaar weer op ons podium. De band is een van de beste live-bands van Nederland en België. Ze spelen op dit moment overal het publiek steil achterover en staan al jaren bekend als dé band die garant staat voor een show vol energie!
18 JULI
Jackfire
Wednesday 18 July 2018
Jackfire bestaat uit vier ervaren en talentvolle muzikanten die een unieke liveshow neerzetten. Dat het vier broers zijn is te merken. Zelden zijn bandleden zo goed op elkaar ingespeeld, waarbij aandacht voor detail en kwaliteit een grote rol speelt. Het zit ze in de genen!
18 JULI
Two Aces
Wednesday 18 July 2018
De twee Engelsmannen van Two Aces zorgen voor top entertainment in luciferdoos formaat, ze komen naar je toe en gaan pas weer weg als ze een lach op je gezicht hebben getoverd! u vraagt, en zij spelen, zoals alleen de Engelse jongens dat kunnen. In de grote bezetting spelen ze voetbalstadions plat. Nu speciaal voor de Vierdaagsefeesten komen ze naar Nijmegen!