Vierdaagsefeesten Diggy Dex

De gezelligste week van het jaar wordt dit jaar groots gevierd in de Molenstraat! Tijdens de Vierdaagsefeesten staan bekende artiesten en bands op het podium. Op donderdag 19 juli komt Diggy Dex de harten van het publiek veroveren. Met zijn prachtige teksten weet hij elk publiek te pakken. De rest van de dag wordt muzikaal verzorgd door coverbands Q5 New Style, Stringkings en The Lucky Dukes.

19 JULI
Diggy Dex
Thursday 19 July 2018
Op donderdag van de Vierdaagsefeesten staat niemand minder dan Diggy Dex in de Molenstraat! Achter het pseudoniem van rapper, producent en liedjesmaker Diggy Dex gaat Koen Jansen schuil, die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop/pop. De man achter de prachtige nummers ‘Treur Niet’, ‘Slaap lekker’ en ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’. Laatstgenoemde maakte hij in samenwerking met Ali B, die de platina status behaalde.
19 JULI
Q5 New Style
Thursday 19 July 2018
Op donderdag 19 juli staat Q5 New Style op het podium in de Molenstraat. Zij zijn de ultieme combinatie van een dynamische live band, versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance-experience vol show en interactie.
  19 JULI
  Stringkings
  Thursday 19 July 2018
  Één van de beste pop/rock coverbands van Nederland! The Stringkings bestaat uit doorgewinterde muzikanten die kéér op kéér bewijzen dat ze begrijpen hoe ze ’n feest moeten bouwen!
   19 JULI
   The Lucky Dukes
   Thursday 19 July 2018
   Waar de meeste avonden volledig bepaald worden door de muziek van de band, zul je bij The Lucky Dukes nog versteld staan van hun diversiteit. Ze hebben samen een ijzersterk repertoire, wat van Daft Punk tot aan Maroon 5 gaat. Ook spelen de heren Guus Meeuwis of The Golden Earring. Dat vormt de basis voor een avond. Het publiek is volledig vrij om verzoekjes in te dienen, welke gek genoeg altijd gespeeld worden!