Vierdaagsefeesten This Is Beethoven

De gezelligste week van het jaar wordt dit jaar groots gevierd in de Molenstraat! Tijdens de Vierdaagsefeesten staan bekende artiesten en bands op het podium. De laatste dag sluiten we af met drie geweldige bands: This is Beethoven, The Young Beethoven en Robinson.

20 JULI
This Is Beethoven
Friday 20 July 2018
This Is Beethoven is inmiddels een begrip in Nederland en behoort tot de absolute top als het over coverbands gaat. Met hun nieuwe liveshow is nu de tijd om een nieuwe definitie aan het woord ‘coverband’ te geven. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat zij tijdens de Vierdaagsefeesten weer terug zijn in de Molenstraat!
20 JULI
The Young Beethoven
Friday 20 July 2018
Ook dit jaar zijn we vereerd dat The Young Beethoven terug is in de Molenstraat! Een jonge, knallende band die is geboren onder de bezielende vleugels van de bekende coverband This Is Beethoven. Daarmee is de lat hoog gelegd, want geheel in de visie van This Is Beethoven, is ook The Young Beethoven trendsettend en professioneel. Er wordt niet gerust tot het publiek maximaal is opgezweept! Zangeres Kimberly Maasdamme gooide afgelopen jaar nog erg hoge ogen bij The Voice Of Holland, waar ze (volgens velen onterecht) de finale nét niet haalde!
    20 JULI
    Robinson
    Friday 20 July 2018
    De band Robinson neemt je mee op een muzikale ontdekkingsreis, langs vele muziekstijlen! Zes echte rasmuzikanten, waaronder een te gekke zanger en zangeres, wiens missie niet is geslaagd tot iedereen geniet, lekker los gaat op de dansvloer en volledig gesloopt weer naar huis gaat! Zangeres van de band Marjet van den Brand maakte ook individueel furore na haar indrukwekkende deelname aan The Voice Of Holland 2012. Ze deed een aantal soloprojecten, in samenwerking met o.a. Lange Frans.