Vierdaagsefeesten Samantha Steenwijk

De gezelligste week van het jaar wordt dit jaar groots gevierd in de Molenstraat! Tijdens de Vierdaagsefeesten staan bekende artiesten en bands op het podium. Op de tweede dag van de Vierdaagsefeesten hebben we niemand minder dan Nederlandstalige volkszangeres Samantha Steenwijk te gast. Naast Samantha brengen de coverbands This Is Beethoven, Jackfire en The Reverend jouw Vierdaagsefeesten naar een nieuw hoogtepunt!

15 JULI
Samantha Steenwijk
Sunday 15 July 2018
Samantha Steenwijk, een fantastische Nederlandstalige volkszangeres, komt op zondag 15 juli naar de Molenstraat! Haar bekendheid vergaarde ze als indrukwekkende finalist van het SBS6-programma Bloed Zweet & Tranen. Teamcaptain Gerard Joling was meteen verliefd: “Dit zalmroze blouseje met dat Haagse accent en die geweldige stem, je bent een kroonjuweel en een talent op en top!” In 2017 werden de lovende woorden van Joling bevestigd door haar tweede plek bij The Voice Of Holland!
15 JULI
This Is Beethoven
Sunday 15 July 2018
This Is Beethoven is inmiddels een begrip in Nederland en behoort tot de absolute top als het over coverbands gaat. Met hun nieuwe liveshow is nu de tijd om een nieuwe definitie aan het woord ‘coverband’ te geven. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat zij tijdens de Vierdaagsefeesten weer terug zijn in de Molenstraat!
15 JULI
Jackfire
Sunday 15 July 2018
Jackfire bestaat uit vier ervaren en talentvolle muzikanten die een unieke liveshow neerzetten. Dat het vier broers zijn is te merken. Zelden zijn bandleden zo goed op elkaar ingespeeld, waarbij aandacht voor detail en kwaliteit een grote rol speelt. Het zit ze in de genen!
15 JULI
The Reverend
Sunday 15 July 2018
Een van de getalenteerde band die met ons de Vierdaagsefeesten komt vieren is The Reverend. Niet alleen een spontane allround band, maar tevens een hechte vriendengroep die gewoon veel plezier beleeft aan muziek maken. En dat zie je. Dat voel je!