Vierdaagsefeesten Brainpower

De gezelligste week van het jaar wordt dit jaar groots gevierd in de Molenstraat! Tijdens de Vierdaagsefeesten staan bekende artiesten en bands op het podium. Op de derde dag van de Vierdaagsefeesten is het de beurt aan Brainpower! Coverbands Royal Beat, Waterproof Shampoo en The Fellas brengen je in de stemming.

16 JULI
Brainpower
Monday 16 July 2018
Brainpower komt naar de Molenstraat! De man die Nederlandse HipHop op de kaart zette. Met hits als ‘Dansplaat’, ‘Vlinders’ en ‘Non Stop’ kent iedereen hem wel. Heerlijke nostalgie! Dit jaar maakte Brainpower deel uit van ‘Vrienden Van Amstel Live’. De leukste artiesten die ons land rijk is, samen in veertien concerten in Ahoy, Rotterdam.
16 JULI
Royal Beat
Monday 16 July 2018
Royal Beat bestaat uit zes frisse muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de entertainment industrie. Ze zijn innovatief, uniek, professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis!
16 JULI
Waterproof Shampoo
Monday 16 July 2018
Waterproof Shampoo treft geen halve maatregelen en dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op z’n kop te zetten. Waar de mannen komen, verdwijnen comfortzones als sneeuw voor de zon. Daarvoor in de plaats zie je dansmoves en luidkeels meezingende pleinen! Met verrassende hits en verbluffende medley’s komt er altijd iets leuks voor jou voorbij. Not a chance you won’t dance!
16 JULI
The Fellas
Monday 16 July 2018
The Fellas is een band met een grote diversiteit aan hits uit de muziekgeschiedenis in hun repertoire. De band kan echt uit alle genres de leukste nummer spelen, wat zorgt voor een geweldig feest! Het is een interactieve show, waarbij veel verzoekjes worden gespeeld. De fantastische zanger William staat wekelijks in het TV programma “Ik hou van Holland” op te treden, hij kent dus werkelijk duizenden liedjes!