Vorig jaar stonden ze ook tijdens Koningsnacht te knallen! Dit jaar gaan ze er natuurlijk een driedubbel zo hard feest van maken! Ze komen aan met hits als ‘INSTAGRAM’, ‘18 PLUS’ en ‘BOOMSHAKALAKA’. Wil jij AFRO BROS ook niet missen? Zorg dan dat je tijdens Koningsnacht bij het 3G Outdoor Festival aanwezig bent! 

Tijdens Koningsnacht staat het sterren duo Diaz & Bruno achter de decks!  Diaz & Bruno worden geïnspireerd door artiesten zoals David Guetta, Diplo en Calvin Harris, en ze geven zelfs toe dat het succes van Justin Bieber hen motiveert. Ze hebben al samengewerkt met topartiesten zoals Jayh Jawson en F1rstman. Kortom, Diaz & Bruno zorgen ervoor dat het 3G Outdoor Festival naar een hoger niveau wordt getild!

 

Dit hoogwaardige sterrenensemble DAI$Y weet precies hoe ze een dansvloer moeten veroveren. Sinds 2016 hebben de mannen een indrukwekkend CV opgebouwd met talloze shows. Optredens op festivals zoals Zwarte Cross, Mysteryland, Solar, Paaspop, Dauwpop, Sneekweek, Wish Outdoor en Pukkelpop staan trots op hun lijst. Ze draaien een mix van hitjes, urban, house en FEEST, waardoor dansvloeren van het 3G Outdoor Fesvial onveilig wordt gemaakt. 

Tijdens Koningsnacht op het 3G Outdoor Festival staat ook April Grey achter de decks! Ze komt met een afwisselend repertoir naar de Molenstraat om de hele boel plat te draaien! Wil jij April grey niet missen? Zorg dan dat je het niet mist!