Ammar, de zanger die bekend werd door zijn optreden in een kebabzaak, zal optreden in de Molenstraat tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Met zijn kenmerkende Hazes-covers en indrukwekkende stemgeluid, zal Ammar het publiek zeker vermaken tijdens het grootste wandelevenement van Nederland. Mis zijn optreden niet en geniet van zijn muziek terwijl je de feestelijke sfeer van de Vierdaagsefeesten inademt!

Van glazenhaler tot één van de populairste feestacts van Nederland. Van een grapje van 4 vrienden tot uitverkochte zalen. Dat is Kafke in een notendop. Kafke laat met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige feestnummers kroegen en festivals ontploffen. De gouden single ‘Springen’ zet het leven van Kevin Verhoeven in 2018 volledig op zijn kop. Meerdere singles en samenwerkingen (met onder andere STUK, Outsiders en FeestDJRuud) volgen. Deze feestact niet meer weg te denken op plekken waar bier en confetti de boventoon voeren, de Molenstraat tijdens de Vierdaagsefeesten is daar absoluut een van deze zomer!

Broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen dé feestact Gebroeders Ko en kunnen als geen ander een feestje bouwen.

Al vele jaren zijn zij de meest succesvolle feestact van Nederland met meer dan 40 Top 100 hits waarvan ‘Ik Heb Een Toeter Op M’n Waterscooter’, ‘Boten Anna’, ‘Schatje Mag Ik Je Foto’, ‘De Blauwe Stier’ en ‘Helikopter’ klassiekers genoemd kunnen worden. Met vele optredens per jaar en TV optredens in binnen- en buitenland zijn zij niet meer weg te denken uit het feest circuit. In 2017 vieren ze hun 20 jarig artiesten jubileum en hebben nog volop plannen voor de toekomst. Samen met Gerard Joling maken ze de carnavalskraker van 2018 ‘Dochter Van De Groenteboer’. Feestbazen Gebroeders Ko weten als geen ander hoe je sfeer in de tent brengt: dus Gas Gas Gas Op Die Lollie! Gebroeders Ko = Maximale Feestgarantie in de Molenstraat deze Vierdaagsefeesten!

Yves Berendse won in 2016 de Buma Talent Award en is inmiddels uitgegroeid tot een vaak geziene gast op Nederlandse podia. Zijn hits zoals ‘Zin In Jou’ ‘Als Zij Danst’ en ‘Voorgoed Voorbij’ worden luidkeels meegezongen en hierdoor heeft hij zijn plaats tussen de grote namen volledig verdiend. Tijdens de Vierdaagsefeesten kun je live genieten van deze diverse artiest in de Molenstraat, mis het niet!

Rutger van Barneveld is een zanger die al sinds 2020 volop aan zijn carrière werkt. Hij begon met optredens voor vrienden en familie en maakte er overal een feestje van. In 2012 won Rutger een talentenjacht tijdens de Waalkadefeesten. Deze overwinning bood hem een unieke kans om samen met Frans Duijts een duet te zingen tijdens het concert van Frans Duijts in 2014. Rutger is inmiddels bekend van diverse Nederlandstalige nummers zoals ‘Een Dag Uit Duizend Dromen’, ‘Was Het Een Droom’ maar de grootste hit was toch wel ‘Helena’. Hij neemt deze en diverse andere hits deze Vierdaagsefeesten mee naar de Molenstraat!

Nadat Sven in 2017 de finale bereikte van “Jantjes Verjaardag” talentenjacht waar hij voor de lol aan deelnam, kwamen er zoveel positieve reacties dat hij besloot om verder te gaan met zingen. Met een fris repertoire en een geheel eigen sound bestormt Sven de podia in binnen maar ook buitenland. Met hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash-ups en een ongekende hoeveelheid energie maakt Sven van de Molenstraat deze Vierdaagsefeesten een groot feest!

Het leukste feest team van Nederland komt weer terug naar de Molenstraat: RADJE VOOR DE SFEER!

Het Rad Der Deuntjes wordt ontstoft om de Molenstraat ouderwets op zijn kop te zetten met iedere 10 minuten een draai aan het rad voor een nieuw genre! We gaan van Aprés Ski naar twerken en van Nederlandstalig naar Classics. Kom jij het rad ook een draai geven?

Dagelijks staat onze getalenteerde Molenstraat Huisband klaar om tussen onze geweldige artiesten door een ongelofelijk muzikaal avontuur te verzorgen!