Jannes, ook wel de Koning der piraten genoemd, komt dit jaar naar de Molenstraat tijdens de Vierdaagsefeesten! Jannes is een vaste gast tijdens het Mega Piraten Festijn waar hij sinds november 2004 optreedt, vandaar zijn bijnaam ‘Koning der Piraten’. Jannes loopt al een hele tijd mee: in 2017 gaf hij zijn 15-jarig jubileumconcert in een uitverkocht Gelredome. Iedereen kent wel een nummer van Jannes! Denk aan ‘Zwevend Naar ‘t Geluk’, ‘Huilen Doe Ik Wel Alleen’, ‘Amigo, … Adios Kleine Vriend’ en ‘Ga Dan’. Hij brengt al deze nummers en meer mee naar de Molenstraat om er een onvergetelijke avond van te maken!

Jeffrey Heesen is een Nederlandse zanger die bekend werd als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen in 2015. Hij heeft sindsdien zijn eigen koers gevaren en zijn eigen muziek gemaakt, waarbij hij het publiek positief wist te verrassen. Zijn album ‘Intens’, geproduceerd door Waylon van der Heijden, was een hit met hitsingles als ‘M’n engel’ en ‘Mag Ik De Zon Laten Schijnen’. In 2020 scoorde hij samen met Brace de zomerhit ‘Van Mij Alleen’, die een jaar later de gouden status behaalde. Hij heeft recentelijk ook de single ‘Kadootje’ uitgebracht, die goed wordt ontvangen in het land. Eind 2021 bracht hij de nieuwe track ‘Baby Lekkerding’ uit, een mix van urban en volks die past bij de Jeffrey Heesen sound.

Tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen zal Ferry optreden in de Molenstraat. Deze populaire zanger heeft al meerdere hits op zijn naam staan, waaronder ‘Zacht Tikt De Regen’, ‘Joana’ en ‘Ademloos Door De Nacht’. Ferry is vooral trots op zijn duetten met goede vriend Django Wagner, waaronder ‘Vrienden Voor Altijd’ en ‘Dan Zal Ik Er Zijn’. Op het podium weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire en hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. Mis zijn optreden tijdens de Vierdaagsefeesten niet, het belooft een geweldige show te worden!

Danilo Kuiters, de Nederlandstalige zanger die bekendheid verwierf met zijn deelname aan The Voice Of Holland 2020, zal ook te zien zijn tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Met zijn kenmerkende stemgeluid en passie voor muziek zal Danilo het publiek betoveren met zijn vertolking van Koos Alberts’ hit ‘Zijn Het Je Ogen’ en andere Nederlandstalige nummers. Als veelgevraagde artiest in Amsterdam en omstreken heeft Danilo bewezen dat hij in korte tijd een grote fanbase heeft opgebouwd en dat hij een echte aanwinst is voor de Nederlandstalige muziekscene. Mis zijn optreden niet tijdens de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat en geniet van zijn geweldige stemgeluid en gepassioneerde optreden.

Dario Kreuger, bekend van zijn meezinghits en feestnummers, zal optreden tijdens de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat in Nijmegen. Deze populaire artiest heeft in zijn lange carrière verschillende grote hits gehad, waaronder de cover van ‘Zij gelooft in mij’. Na jarenlang succes te hebben gehad als Après Ski artiest, besloot Dario in 2008 over te stappen naar eigen repertoire met een hoog meezinggehalte. Met hits als ‘Vandaag is zo’n dag’ en ‘Laat me leven zoals ik ben’ wist hij heel Nederland te veroveren. Fans van zijn muziek kunnen tijdens de Vierdaagsefeesten genieten van zijn optreden in de Molenstraat.

Pascal Redeker is onder meer bekend van zijn hitsingles ‘Lieve Mathilde’, ‘Twee Bruine Ogen’, ‘I Love You’, ‘Kijk Om Je Heen’, ‘Dansen Tot De Zon Opkomt’ en ‘Naar de Kroeg’. Daarnaast zingt Pascal ook tal van feestelijke covers tijdens zijn shows. Of, zoals hij het zelf zegt, ‘Ik zing van Hazes tot House, zolang er maar een feestje wordt gebouwd!’ Een feestje wordt het zeker deze Vierdaagsefeesten in de Molenstraat!

De Triesto’s hebben een energieke show met het beste wat het Nederlandstalige lied (en een beetje Duits) te bieden heeft. Uitgekiende arrangementen waarbij gepassioneerde zang, strakke koortjes en vette gitaarpartijen de basis vormen. De Triesto’s maken bewust geen gebruik van backing tracks, orkestbanden of kleffe keyboardpartijen. Alle nummers zijn eerlijk en recht uit het hart. Zo worden rake smartlappen meeslepende meezing rockballads, afgewisseld met uptempo medleys en feestnummers!

Het leukste feest team van Nederland komt weer terug naar de Molenstraat: RADJE VOOR DE SFEER!

Het Rad Der Deuntjes wordt ontstoft om de Molenstraat ouderwets op zijn kop te zetten met iedere 10 minuten een draai aan het rad voor een nieuw genre! We gaan van Aprés Ski naar twerken en van Nederlandstalig naar Classics. Kom jij het rad ook een draai geven?

Dagelijks staat onze getalenteerde Molenstraat Huisband klaar om tussen onze geweldige artiesten door een ongelofelijk muzikaal avontuur te verzorgen!