Het wordt tijdens Hemelvaart de hele week een groots spektakel en op donderdag is  Molenstraat Live aan de beurt! We nodigen onze favoriete bandjes uit die het hele plein laten zingen, dansen, springen en vooral genieten.

Straatwaarde | Starttijd 14:00

Jong! Urban! Energiek! Dat is STRAATWAARDE! Een gevaarlijk geheel! Een nieuwe, verfrissende partysensatie. 6 meedogenloze podiumbeesten komen de tent afbreken, met een genadeloos goede show. Sinds 2019 is STRAATWAARDE bezig met een ambitieus, verfrissend showconcept. op weg om in rap tempo het land te veroveren.  Een onvergetelijke avond vol herkenbare hits, supersonische special effects en fantastisch veel feest! 

 

Royal Beat | Starttijd 17:05

DE ULTIEME PARTY BAND! Met kneitervette medleys recht in your face weet Royal Beat als geen ander hoe je de haringen uit de feesttent blaast. Geflankeerd door co2 jets, stortregens van confetti en vuurkanonnen brengen ze de temperatuur op elke festivalweide tot een uitzinnig kookpunt. Dat kan ook niet anders want er is geen enkel genre dat onaangetast blijft. Van hardstyle tot hardrock via ABBA langs J Balvin tot Snollebollekes: Die. Zaal. Moet. Plat. 

TIMETABLE

13:00 DJ WALDO

14:00 STRAATWAARDE (LIVE)

17:15 ROYAL BEAT (LIVE)

20:30  HOUSUH IN DE PAUZUH 

VIER HEMELVAART OOK MET