Koningsdag Nijmegen thumb

Koningsdag Nijmegen in de Molenstraat

Koningsdag is niet alleen voor de koning een party, heel Nederland geniet namelijk lekker mee! En Koningsdag Nijmegen is een feest waar het hele land jaloers op kan zijn. Wij begrijpen het dan ook als je hier al het hele jaar naar uit kijkt. Met onze zaken in de Molenstraat zetten we heel Nijmegen op z’n kop ter ere van Willem-Alexanders verjaardag!

Koningsdag Nijmegen

Ieder jaar met Koningsdag verwelkomen wij de leukste feestgangers van Nijmegen in de Molenstraat, om samen te genieten. Met artiesten als Boef, Yung Felix, Famke Louise, Yes-R, Jody Bernal, Def Rhymz, Harvey Al Dante, De La Noise, CHIMP en vele anderen zorgen wij keer op keer voor een goede sfeer. Wat de exacte line up ieder jaar zal zijn, is nog een verrassing. Maar deze is gegarandeerd to die for! Het podium van de Molenstraat heeft dan ook verschillende grote artiesten voorbij zien komen.

Als je terugkijkt naar de Koningsdag Nijmegen feesten van de voorgaande jaren, zie je ook dat geen feest hetzelfde was. De ene keer gaat de Drie Gezusters er helemaal voor en organiseert de club een festival, de andere keer wordt de hele Molenstraat erbij gehaald en is het overal groot feest.

 

De lekkerste drankjes

Een verjaardagsfeest is niet compleet zonder drankjes en hapjes! Nee, we hebben het nu niet over het schaaltje met blokjes kaas en stukjes worst die de kring rondgaat…. We hebben het over heerlijk bier van de tap, lekkere mixdrankjes, fris en natuurlijk Flügel! Ook hapjes zijn er in overvloed. Denk aan lekkere party boxen met mini snacks (zowel vegan als de reguliere variant), heerlijke pita broodjes, burgers en luxe frieten.

Genoeg redenen dus om er met de komende Koningsdag Nijmegen feesten bij te zijn! Want zeg eens eerlijk, dit is een feest dat je zeker niet wil missen.