Koningsnacht en Koningsdag in Molenstraat 2023

Hey party people! Wat was het een te gekke tijd in Molenstraat tijdens Koningsnacht en Koningsdag! Jong en oud kwamen samen om te dansen, te zingen en te genieten van een mega line-up vol muziekstijlen. In deze blog nemen we je mee op een waanzinnige terugblik van de bruisende festiviteiten op Koningsnacht en Koningsdag, waar R&B, HipHop en Nederlandstalige muziek de boventoon voerden. Ben je klaar om herinneringen op te halen aan deze te gekke events? Let’s dive in!

Koningsnacht vier je met het 3G Outdoor Festival

Wat een explosie van energie! Heerlijke beats en een goede vibe, dat was de Koningsnacht in de Molenstraat. Jullie stonden te trappelen om de nacht van je leven in te gaan. Orange lampen verlichten de straten en de feestelijkheid was niet te missen. Met onder anderen Afro Bros en Diaz & Bruno hebben we de Molenstraat laten bouncen op de lekkerste R&B en HipHop sounds. De Molenstraat was een groot feest en we hebben ons laten meevoeren op de onweerstaanbare beats. 

Het 3G Outdoor Festival staat vaker in de Molenstraat en iedere keer is het weer raak! Deze editie werd gevuld met hits van Afro Bros, Diaz & Bruno, Dai$y en April Grey. Heerlijke beats vulde de Molenstraat en jullie energie was ongekend! 

Koningsdag vier je in Het Molenstraat Mega Café

Hollandse hits en gezelligheid voor Jong en Oud. Na een waanzinnige Koningsnacht was het tijd voor een sprankelende Koningsdag in Molenstraat. De stad was vol leven door de vrolijke klanken van Nederlandstalige muziek. De typische Hollandse meezingers galmden door de straat en jullie waren niet te stoppen.

En wat een line-up hadden we op Koningsdag! Niemand minder dan Frans Duijts, bekend van hits als ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’, John de Bever, bekend van hits als ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ en Zanger Kafke, bekend van hits als ‘Springen’ betraden het podium en gaven een spetterend optreden. De menigte zong luidkeels mee met hun bekende nummers.

Terugblik op het Dubbel Feest

De combinatie van Koningsnacht en Koningsdag in Molenstraat was een schot in de roos. Jong en oud genoten van de diversiteit aan muziekstijlen en activiteiten

Onze herinneringen aan deze twee dagen toveren een glimlach op ons gezicht. Koningsnacht en Koningsdag brachten jong en oud samen voor een onvergetelijke tijd vol plezier, vriendschap en Nederlandse trots. Als je erbij was, dan weet je wat we bedoelen. En als je het hebt gemist, zorg dan dat je er volgend jaar bij bent, want deze festiviteiten staan garant voor een feestelijke tijd die je voor altijd bij zal blijven. 

Foto’s en video’s van de hoogtepunten van Koningsnacht en Koningsdag zijn te vinden op Instagram: molenstraatnijmegen, Drie Gezusters en megacafé. Blijf op de hoogte en volg ons voor meer geweldige momenten!

Voor alle evenementen die in de Molenstraat plaats vinden, houd onze website in de gaten: www.molenstraatnijmegen.nl.