Wolter Kroes, de Nederlandse zanger die vooral bekend is van hits als ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’, ‘Niet normaal’ en de nummer-één hit ‘Viva Hollandia’, zal tijdens de Vierdaagsefeesten optreden in de Molenstraat van Nijmegen. Optreden doet Wolter Kroes graag en veel. Jaarlijks geeft hij tot wel 300 shows door het hele land en is hij al jaren een van de meest geboekte artiesten van het land. Hij heeft al vijf keer Ahoy én zeven keer de Heineken Music Hall uitverkocht met zijn eigen shows. Daarnaast was hij al twee keer te zien met een eigen show in de Nederlandse theaters. Wolter Kroes weet als geen ander het publiek te vermaken met zijn optredens en zijn geweldige stemgeluid. Zijn optreden in de Molenstraat tijdens de Vierdaagsefeesten zal dan ook een groot succes worden waarbij het publiek volop kan genieten van al zijn hits!

Henk Dissel in de Molenstraat! Met hits als ‘Een Bom’, ‘Stap Voor Stap’, ‘Lange Nacht’, ‘Dansen’ en ‘Het Gevoel’ kent iedereen wel een nummer van hem. Henk Dissel is een van de populairste Nederlandstalige zangers van het land, heeft een druk tourschema en wordt overal met open armen ontvangen. Het kan dus niet anders dan dat het een ongekend spektakel gaat worden tijdens de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat!

Robert van Hemert is een veelzijdige zanger en entertainer die al jaren op verschillende podia staat en het publiek weet mee te slepen met zijn fantastische stem en energieke performances, met zijn knallende hits als ‘Ik Wil Alleen Maar Jou’ en ‘We Gaan Als Een Raket’ zal de Molenstraat gegarandeerd losbarsten in één groot feest!

Pascal Redeker is onder meer bekend van zijn hitsingles ‘Lieve Mathilde’, ‘Twee Bruine Ogen’, ‘I Love You’, ‘Kijk Om Je Heen’, ‘Dansen Tot De Zon Opkomt’ en ‘Naar de Kroeg’. Daarnaast zingt Pascal ook tal van feestelijke covers tijdens zijn shows. Of, zoals hij het zelf zegt, ‘Ik zing van Hazes tot House, zolang er maar een feestje wordt gebouwd!’ Een feestje wordt het zeker deze Vierdaagsefeesten in de Molenstraat!

Renee Kouwenhoven is een ongekend theatertalent. Al op jonge leeftijd kwam ze in aanraking met het grote toneel (Sound of Music, Joop van den Ende Theaterproductie) en toen wist ze het zeker: dat is haar toekomst. Ze rondde de Amsterdamse HBO-opleiding Lucia Marthas af en zingt tot op de dag van vandaag op bruiloften, ceremonies, evenementen, feesten en café’s – en nu ook in Nijmegen tijdens de Vierdaagsefeesten! Van Soul, Jazz en Pop tot Nederlandstalig, het repertoire van Renee is eindeloos divers. Ze zingt herkenbare tracks of opzwepende nummers en laat de gehele Molenstraat deze Vierdaagsefeesten versteld staan!

Onderdeel van de line-up van de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat is Déon Leon, een veelzijdige artiest met een passie voor zang, dans en entertainment. Déon heeft de ‘latin touch’ in zijn bloed, wat tijdens zijn live shows goed tot uiting komt. Tijdens zijn optredens mengt hij verschillende muziekstijlen, van Ricky Martin tot Bruno Mars en van André Hazes tot Nielson. Zijn shows zijn herkenbaar en meezingbaar, maar bovenal altijd dansbaar! Mis het optreden van deze getalenteerde artiest tijdens de Vierdaagsefeesten niet.

The Euros spelen de schroeven uit het podium en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

Het leukste feest team van Nederland komt weer terug naar de Molenstraat: RADJE VOOR DE SFEER!

Het Rad Der Deuntjes wordt ontstoft om de Molenstraat ouderwets op zijn kop te zetten met iedere 10 minuten een draai aan het rad voor een nieuw genre! We gaan van Aprés Ski naar twerken en van Nederlandstalig naar Classics. Kom jij het rad ook een draai geven?

Dagelijks staat onze getalenteerde Molenstraat Huisband klaar om tussen onze geweldige artiesten door een ongelofelijk muzikaal avontuur te verzorgen!