Het Mega Café tijdens de Vierdaagsefeesten 2023

Het was een week vol energie, gezelligheid en spektakel in de Molenstraat te Nijmegen tijdens de Vierdaagsefeesten. Het Molenstraat Mega Café werd het epicentrum van feestelijke activiteiten, waar bezoekers konden genieten van een ongekende line-up van Nederlandstalige artiesten. De straat, die normaal al bekend staat om zijn vele feestcafés, kroegen, restaurants en nachtclubs, werd omgetoverd tot een waar festijn dat zijn weerga niet kende.

De aftrap in de Molenstraat!

De aftrap van de Vierdaagsefeesten in het Molenstraat Mega Café op zaterdag 15 juli was meteen een schot in de roos. Onder andere Frans Duijts, John West, Danilo Kuiters en Pascal Redeker zorgden voor een onvergetelijke eerste dag. Het publiek ging los en de toon voor de rest van de week was gezet.

Dag twee, zondag 16 juli betraden wederom fantastische artiesten het podium, zoals Joël Borelli, René Schuurmans, Yves Berendse en Peter Beense. Het enthousiasme van het publiek was aanstekelijk en zorgde voor een geweldige sfeer. Het was duidelijk dat iedereen er klaar voor was om deze week onvergetelijk te maken!

De tekst gaat verder na de foto’s

John West in Het Molenstraat Mega Café tijdens de Vierdaagsefeesten 2023!
Frans Duijts in Het Molenstraat Mega Café tijdens de Vierdaagsefeesten 2023!
René Schuurmans in Het Molenstraat Mega Café tijdens de Vierdaagsefeesten 2023!

Door in de polonaise naar dag 3 & 4 van de Vierdaagsefeesten

Dag drie sloeg in als een bom met Henk Dissel en Wolter Kroes. De eerste schorre stemmetjes begonnen vorm te krijgen, maar de drukte bleef aan! Op de vierde dag van de Vierdaagsefeesten ging het feest onverminderd door. Artiesten zoals Ammar, Zanger Kafke, Gebroeders Ko en Jan Biggel lieten het publiek keer op keer uit zijn dak gaan. De sfeer was magisch, en het was duidelijk dat niemand wilde dat deze week ooit zou eindigen.

Henk Dissel in Het Molenstraat Mega Café tijdens de Vierdaagsefeesten 2023!
Ammar in Het Molenstraat Mega Café tijdens de Vierdaagsefeesten 2023!

Roze woensdag

De vijfde dag bracht een vrolijke noot met zich mee, want het was “Roze Woensdag”. De bezoekers en decoratie kleurden de Molenstraat in alle tinten roze en maakten er een waar kleurenfestijn van. Samen met artiesten als Roy Donders, Samantha Steenwijk en John de Bever werd het één groot feest.

Roy Donders in Het Molenstraat Mega Café tijdens de Vierdaagsefeesten 2023!
Samantha Steenwijk tijdens de Vierdaagsefeesten 2023 in het Molenstraat Mega Café!
John de Bever op Roze Woensdag in Het Molenstraat Mega Café 2023 tijdens de Vierdaagsefeesten!

Dag 6 & 7: Jannes in Het Molenstraat Mega Café en ‘Engelbewaarder’ Marco Schuitmaker!

Een dag waar de koning der piraten, Jannes de Molenstraat uit zijn voegen deed blazen, waarbij het plein zelfs tijdelijk geen bezoekers meer kon toelaten vanwege de grote drukte. Opgewarmd door iconische artiesten als Ferry de Lits en Jeffrey Heesen maakte Jannes er een groot feest van in de Molenstraat.

De laatste dag van de Vierdaagsefeesten… Het einde van een spetterende week verdiend een spetterend einde: Marco Schuitmaker met zijn landelijke tophit Engelbewaarder. Al vroeg op de vrijdagavond konden wandelaar en feestvierder arm in arm genieten van deze meezinger. Het feest is vervolgens onverminderd voortgezet met Danny Froger, Stef Ekkel, Wilbert Pigmans en Vieze Jack.

Het Molenstraat Mega Café heeft wederom bewezen dat het dé plek is om te zijn tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Met zijn vele feestcafés, kroegen, restaurants en nachtclubs is de straat het bruisende hart van het Nijmegen, ook tijdens de Vierdaagse wanneer de straat wordt omgetoverd tot het Mega Café. Het is een plek waar mensen samen kunnen komen, dansen, lachen en genieten van de geweldige sfeer die hier heerst.

Iedereen bedankt voor een onvergetelijke Vierdaagsefeesten 2023!

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de organisatoren, artiesten en natuurlijk het fantastische publiek. Zonder jullie zou deze week nooit zo geweldig zijn geweest. Laten we deze herinneringen koesteren en uitkijken naar volgend jaar, wanneer het Molenstraat Mega Café ongetwijfeld weer een week lang de stad zal doen beven tijdens de Vierdaagsefeesten. Bedankt voor deze fantastische editie! Tot volgend jaar!

Foto’s en video’s van de hoogtepunten van de Vierdaagsefeesten zijn te vinden op Instagram: molenstraatnijmegen en megacafe_. Blijf op de hoogte en volg ons voor meer geweldige momenten!

Voor alle evenementen die in de Molenstraat plaats vinden, houd onze website in de gaten: www.molenstraatnijmegen.nl.