FRANS DUIJTS

Tijdens Koningsdag neemt Frans Duijts het podium over in de Molenstraat! Frans begon ooit als Hazes imitator, maar zijn geweldige hit ‘Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij’ zorgde voor een doorbraak bij het grote publiek. Met nummers als ‘Lievelings’, ‘Ik Mis Je’, ‘Morgen Is Pas Morgen’ en natuurlijk ‘Frans Duijts’ is Frans uitgegroeid tot één van Nederlands populairste volkszangers! Kom gezellig met Frans meezingen tijdens Koningsdag in de Molenstraat!
 

JOHN DE BEVER

Jij. Krijgt. Die. Lach Niet Van Mijn Gezicht! John de Bever, ooit de beste zaalvoetballer ter wereld en een van de grootste volkszangers van Nederland, staat tijdens Koningsdag in de Molenstraat om een ongekend show te geven. Met knallers als ‘Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven’, ‘Wij Zijn Nederland’ en natuurlijk ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ gaat dat zeker goed komen!

ZANGER KAFKE

Van glazenhaler tot één van de populairste feestacts van Nederland. Van een grapje van 4 vrienden tot een uitverkocht 013 Tilburg. Dat is Kafke in een notendop. Kafke laat met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige feestnummers kroegen en festivals ontploffen. De gouden single ‘Springen’ zet het leven van Kevin Verhoeven in 2018 volledig op zijn kop. Meerdere singles en samenwerkingen (met onder andere STUK, Outsiders en FeestDJRuud) volgen. Deze feestact niet meer weg te denken op plekken waar bier en confettie de boventoon voeren. 

THIS IS BEETHOVEN

This is Beethoven brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90 is deze show uniek in Nederland en daarbuiten! This is Beethoven is de overtreffende trap van een coverband… you have to see it to believe it!