Over Ons

Wat is het kloppend hart van het Nijmeegse uitgaansleven? Daar hoeft niemand lang over na te denken. In de Molenstraat is het te doen. Voor het grootste feest van Nijmegen moet je tijdens Koningsnacht & -dag, Hemelvaart, de Vierdaagsefeesten en de Introductieweken van de HAN & RU in de Molenstraat zijn! Tijdens evenementen programmeren wij bekende DJ’s, populaire artiesten en de beste bands van Nederland. Ook voor een samenwerking zijn wij te porren. Zo hebben concepten als Vunzige Deuntjes, Milkshake Festival, Het Partyfeest en 90’s NOW hun weg al naar de Molenstraat weten te vinden.

Ook tijdens kleinere evenementen is de Molenstraat the place to be. Voor afterparty’s van jaarlijks terugkerende evenementen zoals de Zevenheuvelenloop, de Santarun of het Nightrun Festival moet je ook in de Molenstraat zijn.

En dat is nog niet alles. tegenover deze buitenevenementen ligt een zestal zeer uiteenlopende horecagelegenheden. Heerlijk feesten bij Drie Gezusters (incl. The Basement & Groote Griet) of een lekker hapje eten bij Café Van Buren. Uitgaan voor jongvolwassenen bij El Sombrero (21+) of de jaarlijkse Herfstboktocht bij studentenkroeg Malle Babbe Café. Voor de liefhebber kun je tot de vroege uurtjes terecht in Café Stretto of ga je in Heidi’s Skihut los bij het leukste feestje van Nijmegen!