Hemelvaartsnacht x Hansie

Op woensdag 29 mei, Hemelvaartsnacht, gaan we hard in Drie Gezusters. Omdat jullie die donderdag erna met Hemelvaart allemaal vrij zijn, hebben wij Hansie uitgenodigd voor een dikke live show! Hansie gaat super hard je kent hem van tracks als ‘Hey Meisje’, ‘Kom Bij Mij’, ‘Non Stop’, ‘Speling’ en ‘Laat Niet Los’. Van laatstgenoemde track is een stukje van de videoclip in onze Basement opgenomen! Op 29 mei zie je hem daar ook weer staan, gonna be a special one!

29 MEI
Hansie
Wednesday 29 May 2019
Hansie gaat super hard je kent hem van tracks als ‘Hey Meisje’, ‘Kom Bij Mij’, ‘Non Stop’, ‘Speling’ en ‘Laat Niet Los’. Van laatstgenoemde track is een stukje van de videoclip in onze Basement opgenomen! Op 29 mei zie je hem daar ook weer staan, gonna be a special one!
29 MEI
Sinji
Wednesday 29 May 2019
Als day-one resident in The Basement Nijmegen is Sinji geen onbekend gezicht meer. De afgelopen paar jaar is hij druk bezig geweest en draait hij als urban DJ op feestjes als Vunzige Deuntjes, Chocolade en heeft hij een spot geclaimd als resident bij The Morning After!