NoFEMMEber x Delany x Robin Roxette

De maand november wordt in Drie Gezusters omgetoverd tot noFEMMEber! Tijdens deze maand zie je iedere zaterdag alleen maar vrouwelijke artiesten in The Basement! En wat voor een…😍 Daarnaast hebben we elke week een partner geselecteerd om bijzondere prijzen weg te geven! Hier maken we snel meer over bekend. WHO RUN THE WORLD?! Zaterdag 23 november, de vierde editie van NoFEMMEber in The Basement van Drie Gezusters. Tijdens deze editie zie je de mooie verschijning achter de decks Robin Roxette en Delany met een dikke live show! De echte trapqueen Elle Riche staat on stage en Just Juliette hoor je met de lekkerste hitjes. MC Nina host deze avond voor jullie!

23 Nov
Delany
Saturday 23 November 2019
Delany staat al een poos in de schijnwerpers en is een allround artiest: ze zingt, rapt, danst, schrijft, produceert en is vastberaden haar naam te vestigen in de muziek. Ze deed in 2018 mee aan ‘House Of Talent’, hierna maakte ze de tracks ‘Laat Niet Los’ samen met Hansie. In mei 2019 tekende ze een contract bij het label 777, de platenmaatschappij van Frenna. Haar eerste singlerelease ‘Fake Love’ is een samenwerking met Frenna. Deze track is de eerste single van de aankomende EP van Delany.
  23 Nov
  Robin Roxette
  Saturday 23 November 2019
  Deze vrouw gaat lekker met shows over heel de wereld zoals Duitsland, Curaçao, Suriname, LA, Dubai, Spanje en natuurlijk in Nederland! Verwacht een mix van R&B, Hiphop, moombahton, latin en afro.
   23 Nov
   Elle Rich
   Saturday 23 November 2019
   Elle Rich is erbij tijdens noFEMMEber in The Basement van Drie Gezusters! Ze zorgt met haar goede vibes voor heerlijke sets, Elle Rich haar sets zijn te beschrijven met ‘verwacht het onverwachte’. Ze begon in 2014 met deejayen en ontdekte al snel haar liefde voor hardere stijlen en evolueerde naar de echte ‘Trapqueen’. Ze schudde veel feesten en festivals met haar sound en is klaar om de wereld over te nemen. Muziek zit in haar aderen en dat merk je aan haar uitvoering. Ze kan niet stilstaan.
    23 Nov
    Just Juliette
    Saturday 23 November 2019
    DJ Just Juliette is er natuurlijk ook bij tijdens noFEMMEber in The Basement van Drie Gezusters! Ze is vaker te vinden in The Basement waar ze een van de residents is.
     23 Nov
     MC Nina
     Saturday 23 November 2019
     Nina is zowel DJ als MC en is goed achter de draaitafels maar ook met een mic in haar hand weet ze wat ze moet doen om het publiek te bespelen! Ze is veel te vinden in Amsterdam maar ook daarbuiten liet ze van zich horen, nu dus ook in Nijmegen bij verschillende edities van NoFEMMEber in The Basement van Drie Gezusters!