NOFEMMEBER X NAFTHALY RAMONA X JANASTY

De maand november wordt in Drie Gezusters omgetoverd tot noFEMMEber! Tijdens deze maand zie je iedere zaterdag alleen maar vrouwelijke artiesten in The Basement! En wat voor een…😍 Daarnaast hebben we elke week een partner geselecteerd om bijzondere prijzen weg te geven! Hier maken we snel meer over bekend. WHO RUN THE WORLD?! NoFEMMEber sluiten wij af met niemand minder dan Nafthaly Ramona in haar ‘Merry’ naar Drie Gezusters! Daarnaast zie je veelzijdige Janasty achter de decks, de Nijmeegse DJ Cathy, Just Juliette is er met de lekkerste hitjes en MC Nina host deze laatste avond van NoFEMMEber.

30 Nov
Nafthaly Ramona
Saturday 30 November 2019
“Waar woorden falen, spreekt muziek.” Dit gezegde beschrijft DJ Nafthaly Ramona precies. De knappe verschijning combineert Eclectic, Dancehall, House en trap invloeden. Haar eclectische geluid en haar aanstekelijke enthousiasme doen haar opvallen. Van Marokko tot Miami, en van België tot Curaçao, deze dame is over de hele wereld te vinden. Wanneer Nafthaly Ramona draait krijgen de heren vlinders in hun buik en worden dames haar nummer 1 fan.
  30 Nov
  Janasty
  Saturday 30 November 2019
  DJ Janasty is een van de meest veelzijdige, vrouwelijke Nederlandse DJ’s. Haar passie voor muziek resulteert in een pure exploderende set, waardoor zij ervoor zorgt dat het publiek een avond beleeft die zij niet snel zullen vergeten. Ze is nu vijf jaar bezig en heeft op vele feesten en festivals mogen staan. Vestival, Encore, Smerrig Festival, Fixtival, Urban Elite, WeAre, Vbstr (BE) en optredens met Internationale artiesten zoals Charly Black, Mr Vegas, Blackstreet, Bryson Tiller en Bobby Valentino.
   30 Nov
   Cathy
   Saturday 30 November 2019
   Cathy is nog niet zo lang bezig, maar je kunt haar bijna elk weekend vinden op feestjes door heel Nederland zoals het KingSize Arnhem Festival, Vunzige Deuntjes en Chocolade. De liefde voor muziek is al aanwezig sinds jong af aan. Ze droomde er altijd al van om mensen te laten dansen, en nieuwe muzikale experiences te creëren. Van Hiphop tot Baile Funk, en van Dancehall tot Afro: Ze weet de perfecte match te creëren waardoor stilstaan geen optie is.
    30 Nov
    Just Juliette
    Saturday 30 November 2019
    DJ Just Juliette is er natuurlijk ook bij tijdens noFEMMEber in The Basement van Drie Gezusters! Ze is vaker te vinden in The Basement waar ze een van de residents is.
     30 Nov
     MC Nina
     Saturday 30 November 2019
     Nina is zowel DJ als MC en is goed achter de draaitafels maar ook met een mic in haar hand weet ze wat ze moet doen om het publiek te bespelen! Ze is veel te vinden in Amsterdam maar ook daarbuiten liet ze van zich horen, nu dus ook in Nijmegen bij verschillende edities van NoFEMMEber in The Basement van Drie Gezusters!