Allesbinder Bizzey

Op donderdag 20 december is het meest verse urban concept in Nijmegen terug in de club van Café Van Buren. We luiden de kerstvakantie in met niemand minder dan the world’s greatest: BIZZEY! Zorg ervoor dat je op tijd bent want Bizzey begint om 00:30 al met zijn optreden. De rest van de line-up wordt snel bekend gemaakt en early bird tickets zijn al verkrijgbaar! 🔥

20 DEC
Bizzey
Thursday 20 December 2018
Na zijn Yellow Claw avontuur ging Bizzey in 2016 verder als soloartiest en maakte o.a. de megahit ‘Traag’, die meer dan 117 miljoen keer bekeken werd! Andere hits als ‘JA!’, ‘Ze Willen Mee’, ‘Drama’ en ‘Colo’ volgden en het Bizzey-era conen zo kunnen hem nog wel even doorgaan. Wat een baas! De artiest met de sickste liveshows en de gekste fans. Een ongrijpbare artiest met een tourschema waar je u tegen zegt, dus wij zijn mega trots dat hij naar Nijmegen komt!
20 DEC
Cathy
Thursday 20 December 2018
Cathy begint een regular te worden! Na drie eerdere gigs bij Allesbinder, komt ze op 20 december de zaal weer opwarmen. Deze Nijmeegse meid weet precies wat ze moet doen om het publiek in beweging te krijgen!
20 DEC
Djeffa
Thursday 20 December 2018
Nadat Djeffa tijdens de Vierdaagsefeesten al hete tunes draaide, is hij op 20 december weer terug in de club van Café Van Buren om samen met jou en Bizzey de Kerstvakantie in te luiden!
20 DEC
Sinji
Thursday 20 December 2018
Ook Sinji is geen onbekende meer bij Allesbinder, de Nijmeegse DJ bracht tijdens de Vierdaagsefeesten al heerlijke vibes! Gelukkig mogen we zeggen dat hij op 20 december terug is en luid hij met jou de Kerstvakantie in!