Drie Gezusters Outdoor Festival

Het epicentrum van het Nijmeegse uitgaansleven, de Molenstraat, wordt tijdens het paasweekend omgetoverd tot een waar festivalterrein! Vier dagen vol met de heetste live artiesten, beste dj's en natuurlijk de leukste party people van Nijmegen en omstreken. We trappen af op (witte) donderdag 18 april met de eerste editie van "Drie Gezusters Outdoor Festival" en sluiten zondag (1e paasdag) 21 april af met Vunzige Deuntjes!

20 Apr
Kris Kross Amsterdam
Saturday 20 April 2019
Het energieke trio Kris Kross Amsterdam scoorde met ‘Sex’ een wereldwijde megahit. De KKA release ‘Whenever’ werd de ultieme zomerhit van 2018. Verder ken je ze natuurlijk van dé hit van dit moment ‘Hij Is Van Mij’ met Maan,Tabitha en Bizzey. Kom KKA checken tijdens Drie Gezusters Festival!
20 Apr
Leafs
Saturday 20 April 2019
De jonge, energieke rapper Leafs ken je van zijn tracks ‘Mamacita’, ‘Alright’, ‘Swish’ en samenwerkingen met Ronnie Flex en SFB. Pas 17 jaar oud, maar hij treedt op als een echte veteraan. Shows van de sensei zijn altijd een feestje om naar te kijken, dus bij zijn is kei-hard meemaken!
20 Apr
Sjaak
Saturday 20 April 2019
Mister Shakes a.k.a SJAAK komt tijdens Drie Gezusters Festival naar Nijmegen! Je kent hem natuurlijk van classics als ‘Stuk’, ‘Whoop Whoop’ en ‘Helemaal Naar De Klote’. In 2018 bracht hij een album uit met Sidney Samson en maakte hij de megahit ‘Stap Voor Stap’.
20 Apr
Gio
Saturday 20 April 2019
Voorprogramma’s voor internationale artiesten zoals Kanye West, Destiny’s Child, & Ne-yo draait Gio zijn hand niet voor om. Bij het zwoele R&B stemgeluid van Gio komt geen enkele Nederlandse artiest in de buurt. Gio is momenteel druk bezig in de studio, dus wie weet komt hij wel met wat nieuws voor ons. 👀
20 Apr
Biggi
Saturday 20 April 2019
Met een mix van house, R&B, Latin en EDM gaat BIGGI ons verrassen tijdens Drie Gezusters Festival! BIGGI is een veel geboekte DJ in onder andere Marrakech, Paramaribo, Ibiza, Miami en Curaçao, dus bereid je voor op een zomerse set waarbij je niet kan stilstaan!
20 Apr
DJ WEF
Saturday 20 April 2019
De knappe WEF heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. De DJ met een grote liefde voor newschool Hiphop en R&B was op 19-jarige leeftijd niet tevreden met het aanbod in de muziekscene en is zelf begonnen met draaien. En dit pakte zeer goed uit, ze heeft namelijk de grootste Urban feestjes al op haar CV staan!
20 Apr
Weslo
Saturday 20 April 2019
Vanuit Amsterdam komt niemand minder dan Weslo naar Drie Gezusters Festival! Deze DJ vuurt in een rap tempo de beste Classics, R&B, House, Pop en Hiphop door de draaitafels. Na optredens op Mysteryland, Amsterdam Open Air en Latin Village zijn wij in ieder geval al helemaal ready om hem te zien shinen!
20 Apr
De La Noise
Saturday 20 April 2019
B-boy, mc, producer, maar most of all: dj! Al sinds eind jaren ‘90 actief in de entertainment business. Of je hem nu kent van zijn maandelijkse set op FunX, zijn workshop in House of Talent, zijn producties, of gewoon van zijn hele dikke sets vol energie; je weet dat De La Noise garant staat voor een high quality performance! Van Brazilië en Suriname tot Thailand en Spanje, over de hele wereld wordt hij geboekt en 20 april staat hij bij ons op het Drie Gezusters Outdoor Festival
20 Apr
Sinji
Saturday 20 April 2019
Als day-one resident in The Basement Nijmegen is Sinji geen onbekend gezicht meer. De afgelopen paar jaar is hij druk bezig geweest en draait hij als urban DJ op feestjes als Vunzige Deuntjes en Chocolade, en heeft hij een spot geclaimd als resident bij The Morning After!
    20 Apr
    Janno Kersten
    Saturday 20 April 2019
    Janno Kersten is geen onbekende meer in Nijmegen. Deze getalenteerde DJ/producer is op weg naar het grote succes. Zijn beats hebben het tot de dance-tunes top 10 geschopt en de groten der aarde hebben zijn tracks gesupport. Denk hierbij aan namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Wolfpack, Blasterjaxx, Quintino, Billy the Kit, Roul and Doors, Michael Mendoza, Alvaro en Funk D!