3G Outdoor Festival

De eerste editie van Drie Gezusters outdoor festival is aangekondigd voor 18 t/m 21 april (paasweekend) en de reacties daarop zijn zo goed dat we gelijk doorzetten en uitpakken met de Konings editie! Vrijdag 26 april, Koningsnacht, zijn we terug in de Molenstraat met een line up waar je niet omheen kan!

26 APR
Boef
Friday 26 April 2019
Gewoon Boef Man! Boef is bekend door zijn hits ‘Krantenwijk’, ‘Drama’ en ‘Come Again’. Eén van de grootste rappers van ons land brak door met zijn Zonamo-sessie en debuut EP ‘Gewoon Boef’. Zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’, waarop een van zijn grootste hits ‘Habiba’ staat, ging platina. Begin dit jaar dropte hij zijn tweede album ‘93’, waarvan jij de tracks mee gaat rappen tijdens Koningsnacht in de Molenstraat!
26 APR
Famke Louise
Friday 26 April 2019
Een introductie is overbodig, haar hits spreken voor zich: Slide, Op Me Monnie, Vroom, Fan, Wine Slow, Alleen Door Jou, Ben Je Down… Famke heeft dit ding on lock! Niks is te gek voor Famke Louise, een van Nederland haar populairste artiesten/vloggers. Met haar debuutsingle ‘Op Me Monnie’ domineerde ze eind 2017 wekenlang de Spotify charts. Na ‘Op Me Monnie’ ‘Vroom’ en ‘LIT’ kwam haar grootste track ‘Fan’ samen met Ronnie Flex uit. Dit nummer behaalde een Platina status.
26 APR
Yung Felix
Friday 26 April 2019
Vaak zonder shirt, altijd met gouden tand: Yung Felix is een van de populairste producers on the decks die Nederland rijk is. Van zijn vroegere beats voor SLBMG tot samenwerkingen met Yellow Claw, Bizzey, Hef en Josylvio; Yung Felix werkt met de heetste artiesten van het moment. Zijn DJ-sets zijn knallend. Met zijn scala aan hits en dansbare beats weet hij telkens het publiek mee te nemen in zijn shows en domineert hij het hele festivalcircuit.
26 APR
Diaz & Bruno
Friday 26 April 2019
Tijdens ‘From Diaz & Bruno With Love’ hebben we al een klein voorproefje gehad van wat deze heren doen, dus wij kunnen niet wachten op hun optreden tijdens Koningsnacht! Met grote zomertours zijn zij een van de vaste krachten van het Europese nachtleven. Mallorca, Cherso, Albufeira en allerlei festivals staan voor hen op het programma.
26 APR
De La Noise
Friday 26 April 2019
B-boy, mc, producer, maar most of all: dj! Al sinds eind jaren ‘90 actief in de entertainment business. Of je hem nu kent van zijn maandelijkse set op FunX, zijn workshop in House of Talent, zijn producties, of gewoon van zijn hele dikke sets vol energie; je weet dat De La Noise garant staat voor een high quality performance! Van Brazilië en Suriname tot Thailand en Spanje, over de hele wereld wordt hij geboekt en 26 april staat hij bij ons op het Drie Gezusters Outdoor Festival!
26 APR
Sinji
Friday 26 April 2019
Als day-one resident in The Basement Nijmegen is Sinji geen onbekend gezicht meer. De afgelopen paar jaar is hij druk bezig geweest en draait hij als urban DJ op feestjes als Vunzige Deuntjes en Chocolade, en heeft hij een spot geclaimd als resident bij The Morning After!
    26 APR
    Serge V
    Friday 26 April 2019
    Onze MC voor deze avond is niemand minder dan Serge V! Hij staat bekend als een echte entertainer op het podium, maar ook daarbuiten. Deze energieke MC, geboren in Suriname, kwam al vroeg in aanraking met verschillende culturen en muziekstijlen en weet als geen ander hoe je een fissa bouwt!