Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest. Vieze Jack is een enthousiaste podiumartiest en heeft een bijzonder improvisatievermogen, waarmee hij interactie aangaat met het publiek.

De carrière van Marco Schuitmaker staat in vuur en vlam! Zijn hit ‘Engelbewaarder’ staat in vele Nederlandstalige hitlijsten (SterrenNL en RadioNL) op nummer één.

Deze veelbelovende Nederlandstalige artiest is geboren in Oude Pekela en heeft zichzelf de laatste jaren op de kaart gezet met zijn frisse sound en een altijd brede glimlach.

Zijn hoge gunfactor gecombineerd met Marco’s gezellige, vrolijke en dansbare muziek blijkt dé mix voor succes te zijn. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij nu al een volle agenda met optredens door het hele land. Insiders spreken van ‘een nieuwe’ Mart Hoogkamer en de frisse opvolger van Tino Martin. Men verwacht dat er voor Marco Schuitmaker, op zeer korte termijn, een grote toekomst in het verschiet ligt. Voor deze altijd nuchtere Nederlandstalige zanger is het een droom die nu al uitkomt! Tijdens de Vierdaagsefeesten is Marco live te bewonderen in de Molenstraat!

Stef Ekkel is één van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten van de afgelopen jaren! Hij scoorde vele hits, werd genomineerd voor een Edison en ontving gouden platen voor o.a. ‘De Woonboot’ en ‘Liever te dik in de kist’.

Met zijn geweldige eigen repertoire en zijn unieke stemgeluid weet Stef al sinds 1998 zijn publiek en fans te vermaken en bijna overal waar hij komt laat hij het publiek met schorre stemmen achter. Meezingen met zijn onvervalste smartlappen tijdens de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat is gegarandeerd!

Danny Froger, zoon van de bekende Nederlandse zanger René Froger, zal zijn muzikale talenten laten zien tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Met zijn jarenlange ervaring als zanger en de muziek die hem met de paplepel is ingegoten, zal Danny het publiek zeker vermaken met zijn optreden. Na jaren hard werken en toewijding bracht Danny in 2012 eindelijk zijn langverwachte eerste single ‘Vandaag’ uit, die goed werd ontvangen door zowel fans als critici. Mis zijn optreden tijdens de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat niet en geniet van de muzikale ervaring van deze getalenteerde zanger!

Wilbert Pigmans, ook wel bekend als de wandelende jukebox, zal tijdens de Vierdaagsefeesten een optreden verzorgen in de Molenstraat van Nijmegen. Met zijn hit ‘De Toreador’ brak hij in 2019 helemaal door en inmiddels kent heel Nederland en België hem. Een optreden van Wilbert is een ware feestexplosie met alleen maar hits. Niets is hem te gek, hij zingt het allemaal. Tijdens zijn optredens volgen de actuele hits en medleys elkaar in hoog tempo op, waardoor stil blijven staan onmogelijk is. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot après-ski feest, overal weet Wilbert het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige performance. Hij is dan ook een graag geziene gast op feesten en partijen. Zijn optreden in de Molenstraat belooft dan ook een groot feest te worden waarbij het publiek uit zijn dak zal gaan!

Nadat Sven in 2017 de finale bereikte van “Jantjes Verjaardag” talentenjacht waar hij voor de lol aan deelnam, kwamen er zoveel positieve reacties dat hij besloot om verder te gaan met zingen. Met een fris repertoire en een geheel eigen sound bestormt Sven de podia in binnen maar ook buitenland. Met hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash-ups en een ongekende hoeveelheid energie maakt Sven van de Molenstraat deze Vierdaagsefeesten een groot feest!

De Vier Viltjes zijn een feestelijke band die al enkele jaren flink aan de weg timmert met hun aanstekelijke liedjes. Ze zijn al meerdere keren te zien geweest in ‘Drie Uurkes Vurraf’ op Omroep Brabant en hebben ook al opgetreden in de landelijke media. Met hits zoals ‘Daar Heb Je Peter’, ‘Ga Es Bier Halen’, ‘Gekke Mensen’, en ‘Geef Nooit Op’, weten De Vier Viltjes het publiek altijd te vermaken. Tijdens de Vierdaagsefeesten zullen ze optreden in de Molenstraat, waar ook hun nummer ‘Lekker Springen’ zeker niet zal ontbreken tijdens deze feestelijke gelegenheid.

The Euros spelen de schroeven uit het podium en komen er lachend mee weg. Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

Het leukste feest team van Nederland komt weer terug naar de Molenstraat: RADJE VOOR DE SFEER!

Het Rad Der Deuntjes wordt ontstoft om de Molenstraat ouderwets op zijn kop te zetten met iedere 10 minuten een draai aan het rad voor een nieuw genre! We gaan van Aprés Ski naar twerken en van Nederlandstalig naar Classics. Kom jij het rad ook een draai geven?

Dagelijks staat onze getalenteerde Molenstraat Huisband klaar om tussen onze geweldige artiesten door een ongelofelijk muzikaal avontuur te verzorgen!