Jij. Krijgt. Die. Lach Niet Van Mijn Gezicht! John de Bever, ooit de beste zaalvoetballer ter wereld en een van de grootste volkszangers van Nederland, staat tijdens de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat om een ongekende show te geven. Met knallers als ‘Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven’, ‘Wij Zijn Nederland’ en natuurlijk ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ gaat dat zeker goed komen!

Samantha Steenwijk is een spontane vrouw die in 2017 deelnam aan The Voice Of Holland en verder ging in de battles met coach Anouk. Tijdens haar blind audition zong ze ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ van André Hazes. Met haar deelname hoopt ze dat Nederlandstalige muziek meer erkenning krijgt. ‘Altijd Altijd’ is de eerste single van Samantha Steenwijk. Ze nam ook deel aan het programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ van SBS 6.

Samantha Steenwijk, opgegroeid in Rijswijk, Den Haag, is een spontane en welbespraakte blondine met een indrukwekkende stem. Ze is bij het publiek geliefd en weet hele zalen te ontroeren – iets wat ook zeker zal lukken in de Molenstraat tijdens de Vierdaagsefeesten.

Roy Donders, ook wel de Stylist van het Zuiden genoemd, is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Met zijn krultang en haarlak werd hij bekend als stylist, maar als zanger weet hij ook menig feesttent op zijn kop te zetten. Op het podium is hij een ware entertainer en weet hij het publiek te boeien met zijn enthousiasme en charisma. Zijn hits, zoals ‘Ga Voor Goud’, ‘Ik Wil Jou en ‘Lalale’, zijn echte meezingers en zorgen voor een feestelijke sfeer. Op zijn album ‘Geluk & Verdriet’ staan prachtige levensliedjes en meezingers, waaronder het emotionele Waar Ben Je Nou dat geschreven is door Ton en Gerard Koopmans. Roy Donders weet met zijn muziek een breed publiek aan te spreken en staat garant voor een groot feest deze Vierdaagsefeesten in de Molenstraat!

Pascal Redeker is onder meer bekend van zijn hitsingles ‘Lieve Mathilde’, ‘Twee Bruine Ogen’, ‘I Love You’, ‘Kijk Om Je Heen’, ‘Dansen Tot De Zon Opkomt’ en ‘Naar de Kroeg’. Daarnaast zingt Pascal ook tal van feestelijke covers tijdens zijn shows. Of, zoals hij het zelf zegt, ‘Ik zing van Hazes tot House, zolang er maar een feestje wordt gebouwd!’ Een feestje wordt het zeker deze Vierdaagsefeesten in de Molenstraat!

Renee Kouwenhoven is een ongekend theatertalent. Al op jonge leeftijd kwam ze in aanraking met het grote toneel (Sound of Music, Joop van den Ende Theaterproductie) en toen wist ze het zeker: dat is haar toekomst. Ze rondde de Amsterdamse HBO-opleiding Lucia Marthas af en zingt tot op de dag van vandaag op bruiloften, ceremonies, evenementen, feesten en café’s – en nu ook in Nijmegen tijdens de Vierdaagsefeesten! Van Soul, Jazz en Pop tot Nederlandstalig, het repertoire van Renee is eindeloos divers. Ze zingt herkenbare tracks of opzwepende nummers en laat de gehele Molenstraat deze Vierdaagsefeesten versteld staan!

Onderdeel van de line-up van de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat is Déon Leon, een veelzijdige artiest met een passie voor zang, dans en entertainment. Déon heeft de ‘latin touch’ in zijn bloed, wat tijdens zijn live shows goed tot uiting komt. Tijdens zijn optredens mengt hij verschillende muziekstijlen, van Ricky Martin tot Bruno Mars en van André Hazes tot Nielson. Zijn shows zijn herkenbaar en meezingbaar, maar bovenal altijd dansbaar! Mis het optreden van deze getalenteerde artiest tijdens de Vierdaagsefeesten niet.

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show in de Molenstraat!

Het leukste feest team van Nederland komt weer terug naar de Molenstraat: RADJE VOOR DE SFEER!

Het Rad Der Deuntjes wordt ontstoft om de Molenstraat ouderwets op zijn kop te zetten met iedere 10 minuten een draai aan het rad voor een nieuw genre! We gaan van Aprés Ski naar twerken en van Nederlandstalig naar Classics. Kom jij het rad ook een draai geven?

Dagelijks staat onze getalenteerde Molenstraat Huisband klaar om tussen onze geweldige artiesten door een ongelofelijk muzikaal avontuur te verzorgen!