Zaken in de Molenstraat

Molenstraat Bar 2
Molenstraat Café Van Buren

BAR 2

De meisjesdroom om een eigen kroeg te runnen ging in vervulling voor zes vriendinnen die sinds jaar en dag een buitenbar in de Molenstraat bezetten tijdens de Vierdaagsefeesten.

Naar de website van BAR 2 >

Café Van Buren

Het gezelligste café in Nijmegen, waar je welkom wordt geheten voor een heerlijke lunch of diner, een gezellige borrel of een onvergetelijke avond uit.

Naar de website van Café Van Buren >

Molenstraat Café Stretto
Molenstraat De Drie Gezusters
Molenstraat El Sombrero

Café Stretto

Het is feest bij Café Stretto! Er wordt gekletst, gesjanst, geborreld én gedanst. Tot groot plezier van vele (vaste) gasten.

Naar de website van Café Stretto >

Drie Gezusters

Uitgaan, genieten van goede muziek en uit je dak gaan op de dansvloer? Bij Drie Gezusters in Nijmegen heb je het allemaal. Drie heerlijke uitgaansgelegenheden onder één dak.

Naar de website van Drie Gezusters >

El Sombrero

Een drankje, een dansvloer, een stel draaitafels en een geweldige sfeer. El Sombrero biedt het allemaal. Hier tref je een energiek publiek van onder meer studenten (21+).

Naar de website van El Sombrero >

Molenstraat Heidi's Skihut
Molenstraat Malle Babbe

Heidi’s Skihut

In Heidi’s Skihut hoeft niemand stil te blijven staan en wordt er vrolijk meegezongen op gezellige hits. Heidi’s Skihut biedt dé après ski ervaring in hartje Nijmegen.

 Naar de website van Heidi’s Skihut >

De Bieb

Een plek waar je 7 dagen per week kunt genieten van een koud biertje, getapt door een van onze barmannen. Een plek waar verhalen ontstaan die direct de boeken in kunnen. 

 Naar de website van De Bieb >