Frans begon ooit als Hazes imitator, maar zijn geweldige hit ‘Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij’ zorgde voor een doorbraak bij het grote publiek. Met nummers als ‘Lievelings’, ‘Ik Mis Je’, ‘Morgen Is Pas Morgen’ en natuurlijk ‘Frans Duijts’ is Frans uitgegroeid tot één van Nederlands populairste volkszangers! Kom gezellig met Frans meezingen tijdens de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat!

Tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen zal John West optreden in de Molenstraat. Als zanger onderscheidt hij zich door zijn volkse en feestelijke repertoire, dat altijd een bepaalde stijl en klasse heeft. Zijn herkenbare stem heeft hem een grote schare fans opgeleverd en in de afgelopen 10 jaar heeft hij bewezen een vaste waarde te zijn op Nederlandse podia. Met hits als ‘Jouw blik Jouw Stem’, ‘Wit Zwart’, ‘Lekker Ding’ en zijn laatste single ‘M’n Eigen Feest’ met Jan Smit en ‘Kies Je Nog Voor Mij’ met Bizzey weet hij keer op keer zijn fans te verrassen. John heeft opgetreden op vele kleine en grote podia en is geliefd bij jong en oud. Mis zijn optreden tijdens de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat niet en geniet van zijn geweldige stem en feestelijke repertoire!

Onderdeel van de line-up van de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat is Déon Leon, een veelzijdige artiest met een passie voor zang, dans en entertainment. Déon heeft de ‘latin touch’ in zijn bloed, wat tijdens zijn live shows goed tot uiting komt. Tijdens zijn optredens mengt hij verschillende muziekstijlen, van Ricky Martin tot Bruno Mars en van André Hazes tot Nielson. Zijn shows zijn herkenbaar en meezingbaar, maar bovenal altijd dansbaar! Mis het optreden van deze getalenteerde artiest tijdens de Vierdaagsefeesten niet.

Danilo Kuiters, de Nederlandstalige zanger die bekendheid verwierf met zijn deelname aan The Voice Of Holland 2020, zal ook te zien zijn tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Met zijn kenmerkende stemgeluid en passie voor muziek zal Danilo het publiek betoveren met zijn vertolking van Koos Alberts’ hit ‘Zijn Het Je Ogen’ en andere Nederlandstalige nummers. Als veelgevraagde artiest in Amsterdam en omstreken heeft Danilo bewezen dat hij in korte tijd een grote fanbase heeft opgebouwd en dat hij een echte aanwinst is voor de Nederlandstalige muziekscene. Mis zijn optreden niet tijdens de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat en geniet van zijn geweldige stemgeluid en gepassioneerde optreden.

Dario Kreuger, bekend van zijn meezinghits en feestnummers, zal optreden tijdens de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat in Nijmegen. Deze populaire artiest heeft in zijn lange carrière verschillende grote hits gehad, waaronder de cover van ‘Zij gelooft in mij’. Na jarenlang succes te hebben gehad als Après Ski artiest, besloot Dario in 2008 over te stappen naar eigen repertoire met een hoog meezinggehalte. Met hits als ‘Vandaag is zo’n dag’ en ‘Laat me leven zoals ik ben’ wist hij heel Nederland te veroveren. Fans van zijn muziek kunnen tijdens de Vierdaagsefeesten genieten van zijn optreden in de Molenstraat.

Pascal Redeker is onder meer bekend van zijn hitsingles ‘Lieve Mathilde’, ‘Twee Bruine Ogen’, ‘I Love You’, ‘Kijk Om Je Heen’, ‘Dansen Tot De Zon Opkomt’ en ‘Naar de Kroeg’. Daarnaast zingt Pascal ook tal van feestelijke covers tijdens zijn shows. Of, zoals hij het zelf zegt, ‘Ik zing van Hazes tot House, zolang er maar een feestje wordt gebouwd!’ Een feestje wordt het zeker deze Vierdaagsefeesten in de Molenstraat!

The Euros spelen de schroeven uit het podium en komen er lachend mee weg. Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

Het leukste feest team van Nederland komt weer terug naar de Molenstraat: RADJE VOOR DE SFEER!

Het Rad Der Deuntjes wordt ontstoft om de Molenstraat ouderwets op zijn kop te zetten met iedere 10 minuten een draai aan het rad voor een nieuw genre! We gaan van Aprés Ski naar twerken en van Nederlandstalig naar Classics. Kom jij het rad ook een draai geven?

Dagelijks staat onze getalenteerde Molenstraat Huisband klaar om tussen onze geweldige artiesten door een ongelofelijk muzikaal avontuur te verzorgen!