Zevenheuvelenloop Afterparty in de Molenstraat

De Zevenheuvelenloop Afterparty is een begrip waar je in Nijmegen niet omheen kan. De loop wordt ieder jaar gehouden en gevolgd door een killer party in de Nijmeegse Molenstraat. De pret begint echter al om 9 uur in de ochtend, wanneer de lopers onder het genot van koffie en thee zichzelf kunnen omkleden en voorbereiden voor de loop.

Zevenheuvelenloop Afterparty

Nadat de lopers de 15 kilometer lange Zevenheuvelenloop erop hebben zitten, is het tijd voor de ‘cooling down’. Oftewel, de Zevenheuvelen Afterparty! Het officiële eind van dit parcours ligt op de Groesbeekseweg, maar de échte finish is natuurlijk in de Molenstraat.

Tijdens de afterparty liggen er verse burgers op de gril en zorgt onze DJ voor een gezellige sfeer. Daarnaast kun je uiteraard genieten van diverse borrels en borrelhapjes. Samen met alle hardloopgroepen maken we er één groot feest van in de Molenstraat. Er zal een groot terras gevormd worden waar tot een uur of 00:00 de ‘cooling down’ plaatsvindt.

De tekst gaat verder onder de foto

Zevenheuvelenloop Afterparty Molenstraat

Omkleden en warming up voor de loop

De lopers zijn vanaf 09:00 welkom in de Molenstraat om zich met een warm drankje mentaal voor te bereiden. Daarnaast kunnen ze zich comfortabel omkleden en hun spullen achterlaten bij de bewaakte garderobe.