Joël Borelli is een Nederlandse pianist en entertainer die al van jongs af aan een passie heeft voor muziek. Ondanks dat hij nooit noten heeft leren lezen, heeft hij zichzelf geleerd om piano te spelen en is hij uitgegroeid tot een van de gezichten van de succesformatie Crazy Piano’s. Sinds 10 jaar is hij uitgegroeid tot de meest gevraagde pianist van Nederland met meer dan 180 shows per jaar in binnen- en buitenland. Mis zijn optreden niet tijdens de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat!

René Schuurmans is een populaire Nederlandse zanger met meer dan 30 Nederlandstalige hits, met als grootste hit toch wel ‘Laat de zon in je hart’. Zijn succesvolle carrière heeft hem een enorme hoeveelheid fans opgeleverd. René staat bekend om zijn energieke en sfeervolle optredens en zijn opzwepende repertoire dat gegarandeerd zorgt voor een feestje in de Molenstraat!

Peter Beense, de legendarische zanger van het levenslied, staat in de Molenstraat! Met prachtige nummers als ‘Vanaf Vandaag’, ‘Laat ze maar lullen’ en ‘Alles Draait Om Geld’ brengt Peter de pure Amsterdamse gezelligheid mee naar Nijmegen. Dit wil je niet missen tijdens de Vierdaagsefeesten in de Molenstraat!

Yves Berendse won in 2016 de Buma Talent Award en is inmiddels uitgegroeid tot een vaak geziene gast op Nederlandse podia. Zijn hits zoals ‘Zin In Jou’ ‘Als Zij Danst’ en ‘Voorgoed Voorbij’ worden luidkeels meegezongen en hierdoor heeft hij zijn plaats tussen de grote namen volledig verdiend. Tijdens de Vierdaagsefeesten kun je live genieten van deze diverse artiest in de Molenstraat, mis het niet!

Nadat Sven in 2017 de finale bereikte van “Jantjes Verjaardag” talentenjacht waar hij voor de lol aan deelnam, kwamen er zoveel positieve reacties dat hij besloot om verder te gaan met zingen. Met een fris repertoire en een geheel eigen sound bestormt Sven de podia in binnen maar ook buitenland. Met hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash-ups en een ongekende hoeveelheid energie maakt Sven van de Molenstraat deze Vierdaagsefeesten een groot feest!

Renee Kouwenhoven is een ongekend theatertalent. Al op jonge leeftijd kwam ze in aanraking met het grote toneel (Sound of Music, Joop van den Ende Theaterproductie) en toen wist ze het zeker: dat is haar toekomst. Ze rondde de Amsterdamse HBO-opleiding Lucia Marthas af en zingt tot op de dag van vandaag op bruiloften, ceremonies, evenementen, feesten en café’s – en nu ook in Nijmegen tijdens de Vierdaagsefeesten! Van Soul, Jazz en Pop tot Nederlandstalig, het repertoire van Renee is eindeloos divers. Ze zingt herkenbare tracks of opzwepende nummers en laat de gehele Molenstraat deze Vierdaagsefeesten versteld staan!

The Originals is een Nederlandse coverband die alles op verzoek speelt. Welk liedje je ook wilt horen; The Originals spelen het direct voor je. De band heeft een assortiment van meer dan 5000 nummers dat ze door het hele land ten gehore brengen. Ze spelen op festivals en bedrijfsevents, in concertzalen, feesttenten en zelfs live vanuit de radiostudio van De Coen & Sander Show. Ze zetten met hun muziek, led-schermen en animaties op maat een spectaculaire en interactieve show neer in de Molenstraat!

Het leukste feest team van Nederland komt weer terug naar de Molenstraat: RADJE VOOR DE SFEER!

Het Rad Der Deuntjes wordt ontstoft om de Molenstraat ouderwets op zijn kop te zetten met iedere 10 minuten een draai aan het rad voor een nieuw genre! We gaan van Aprés Ski naar twerken en van Nederlandstalig naar Classics. Kom jij het rad ook een draai geven?

Dagelijks staat onze getalenteerde Molenstraat Huisband klaar om tussen onze geweldige artiesten door een ongelofelijk muzikaal avontuur te verzorgen!